Over verstrekte gegevens

Informatie weergeven over de gegevens die worden verstrekt aan Kaspersky wanneer je oudere versies van de toepassing gebruikt

Versie van de app bekijken

Gegevens die aan Kaspersky worden verstrekt tijdens het gebruik van Kaspersky Password Manager 9.2.20 of hoger

Kaspersky beschermt alle aldus ontvangen informatie in overeenstemming met de wet en de toepasselijke regels van Kaspersky. Gegevens worden verzonden via een beveiligd kanaal.

Verstrekte persoonlijke gegevens

U gaat akkoord met de verstrekking van persoonlijke gegevens aan Kaspersky wanneer u de Gebruiksrechtovereenkomst, het Privacybeleid, de Marketingverklaring of de Verklaring van de webportal accepteert. U kunt de lijst met verstrekte gegevens bekijken in de voorwaarden van elk juridisch document.

Een juridisch document bekijken

Verstrekte niet-persoonlijke gegevens

1. Teneinde de kwaliteit van de app te verbeteren en de tevredenheid van de gebruiker te analyseren, gaat u ermee akkoord om de volgende informatie automatisch te verstrekken:
    • Commentaar van de gebruiker
    • Beoordeling
    • Besturingssysteem van het apparaat
    • Model van het apparaat
    • Versie van de app
    • Ingestelde taal op het apparaat
    • Type van de licentie
  2. Om de operationele bescherming te verbeteren, gaat u ermee akkoord om de volgende informatie automatisch te verstrekken:
    • Naam van de app
    • Versie van de app
    • Ingestelde taal op het apparaat
    • Status van de licentie
    • Besturingssysteem van het apparaat
    • Type koppeling voor omleiding
  3. Om aan de wetgeving te voldoen, gaat u ermee akkoord om de volgende informatie automatisch te verstrekken:
    • App-ID
    • Versie van de app
    • Apparaat-ID
    • Installatie-ID
    • Overeenkomst-ID
    • Versie van overeenkomst
    • Oordeel van gebruiker
    • Tijdstip van oordeel
  4. Ter ondersteuning van de verificatie in twee stappen op My Kaspersky moet u een beveiligingscode opgeven die per sms wordt verstuurd naar uw apparaat.
  5. Als veiligheidsmaatregel voor uw My Kaspersky-account moet u de CAPTCHA-tekens opgeven.
  6. De kluis wordt gesynchroniseerd met uw persoonlijke opslag op de servers van de vertrouwde partners van de Rechthebbende die zich over de hele wereld bevinden. Deze gegevens worden, samen met de gegevens op uw apparaat, versleuteld opgeslagen. Uw persoonlijke geheime sleutel wordt tijdens die versleuteling gebruikt. De Rechthebbende en Partners hebben geen toegang tot uw gegevens. Als u de software wilt gebruiken, moet u een Account aanmaken door uw e-mailadres op te geven. Houd er ook rekening mee dat de gegevens op de servers die voor het synchronisatieproces worden ingezet niet worden verwijderd wanneer u de software op uw apparaat verwijdert. U kunt deze gegevens volledig verwijderen door uw Account te verwijderen. Neem hiervoor contact op met de technische ondersteuning van Kaspersky.