Om tillhandahållna data

Se information om data som getts till Kaspersky medan du använder tidigare versioner av appen

Visa appversionen

Data som skickas till Kaspersky när du använder Kaspersky Password Manager 9.2.20 eller senare

Kaspersky skyddar all information som mottagits i enlighet med lagen och tillämpliga Kaspersky-regler. Data överförs via en säker kanal.

Persondata som lämnas

Du samtycker till att lämna dina personuppgifter till Kaspersky genom att godkänna licensavtalet för slutanvändare, integritetspolicy, marknadsföringspolicy eller webbportalspolicy. Du kan se listan med de data som lämnas under villkoren för varje juridiskt dokument i motsvarande juridiskt dokument.

Visa ett juridiskt dokument

Icke-personliga data som lämnas

1. I syftet att förbättra appens kvalitet och analysera hur nöjda användarna är, accepterar du att automatiskt ge följande information:
    • Användarrecension
    • Betyg
    • Enhetens operativsystem
    • Enhetsmodell
    • Appversion
    • Enhetens plats
    • Licenstyp
  2. För att förbättra operativskyddet godkänner du automatiskt att tillhandahålla följande information:
    • Appnamn
    • Appversion
    • Enhetens plats
    • Licensstatus
    • Enhetens operativsystem
    • Omdirigera länktyp
  3. För att samtycka till lagstiftningen godkänner du automatiskt att tillhandahålla följande information:
    • App-ID
    • Appversion
    • Enhets-ID
    • Installations-ID
    • Avtals-ID
    • Avtalsversion
    • Användarens bedömning
    • Bedömningstid
  4. För att ge stöd för tvåstegsverifiering i My Kaspersky måste du tillhandahålla den säkerhetskod som skickats till enheten i ett SMS-meddelande.
  5. För att skydda säkerheten för ditt My Kaspersky-konto måste du tillhandahålla CAPTCHA-tecken.
  6. Valv synkroniseras med din personliga lagring på rättighetsinnehavarens betrodda partners servrar runt om i världen. Dessa data, tillsammans med data på din enhet, lagras krypterade. Din personliga hemliga nyckel används för att utföra krypteringen. Rättighetsinnehavaren och partners kan inte få åtkomst till dina data. För att kunna använda programvaran måste du registrera ditt konto genom att ange din e-postadress. Tänk på att avinstallera programvaran från din enhet inte raderar data från servrarna som används i synkroniseringsprocessen. Dessa data kan först raderas helt efter att du har raderat ditt konto. Gör detta genom att kontakta Kasperskys tekniska support.