Over de verificatie in twee stappen

De verificatie in twee stappen is mogelijk niet beschikbaar in uw regio. Voor meer informatie raadpleegt u de Help van My Kaspersky.

Met de verificatie in twee stappen voorkomt u dat anderen zich aanmelden bij uw My Kaspersky-account zelfs als ze uw wachtwoord weten. Voor de controle van uw identiteit versturen we een unieke beveiligingscode per sms naar u. Hiervoor gebruiken we het telefoonnummer dat u op My Kaspersky hebt opgegeven. Dit betekent dat zowel uw wachtwoord als uw telefoon vereist zijn om u aan te melden bij uw account.

U kunt de verificatie in twee stappen inschakelen op My Kaspersky. Als u van telefoonnummer wisselt, kunt u het op My Kaspersky updaten. Mocht u al aangemeld zijn bij uw account op een apparaat, dan verandert er niets voor u. Voor gedetailleerde instructies raadpleegt u de Help van My Kaspersky.

De beveiligingscode die per sms wordt verstuurd naar uw telefoonnummer is slechts korte tijd geldig. Als deze code verloopt, moet u een nieuwe beveiligingscode vragen.

Als u geen sms met een beveiligingscode hebt ontvangen