Tietoja toimitetuista tiedoista (EU, UK, USA, Brasilia)

Tarkastele aiempaa versiota käytettäessä Kasperskylle toimitettuja tietoja

Kaspersky suojaa kaikkea tällä tavoin vastaanotettua tietoa lain ja asianmukaisten Kasperskyn sääntöjen mukaan. Tiedot siirretään suojatun kanavan kautta.

Käyttäjän käyttöoikeussopimus

Käyttäjän käyttöoikeussopimuksen (Käyttöoikeussopimus) mukaisesti toimitetut henkilökohtaiset tiedot on lueteltu vastaavassa sopimusasiakirjassa. Voit tarkastella Käyttöoikeussopimusta lukemalla license.txt-asiakirjan, joka on sovelluksen asennuskansiossa.

Ei-henkilötietoja lähetetään Kasperskylle seuraaviin käyttötarkoituksiin:

Kaspersky Security Networkin tiedonkeruulauseke

KSN:n käyttö voi lisätä Ohjelmiston reagointinopeutta tietojen ja verkon turvallisuusuhkiin. Tämä saavutetaan seuraavilla tavoilla:

Tiettyjä tämän Lausunnon mukaisesti käsiteltäviä tietoja voidaan pitää joidenkin maiden lakien mukaan henkilötietoina. Sinun luvallasi Oikeuksienhaltijalle lähetetään automaattisesti ja säännöllisesti seuraavia tämän Lausunnon alaisia tietoja:

Kaspersky Security Network -palvelu voi käsitellä ja lähettää kokonaisia tiedostoja (kuten objekteja, jotka havaittiin vihamielisistä linkeistä, joita rikolliset voivat käyttää tietokoneesi vahingoittamiseen) ja/tai niiden osia Kasperskyyn lisätutkimuksia varten.

Ilmoitettua tarkoitusta, eli Ohjelmiston tarjoaman suojauksen tehokkuuden parantamista, varten Oikeuksienhaltija voi myös vastaanottaa kohteita, joita tunkeutujat voivat väärinkäyttää vahingoittaakseen Tietokonetta ja aiheuttaakseen tietoturvauhkia. Esimerkkejä tällaisista kohteista:

Nämä toimintaraportit sisältävät seuraavanlaisia tietoja tiedostoista ja prosesseista:

Kasperskyn tutkittavaksi voidaan lähettää myös tiedostoja tai niiden osia, joita hyväksikäyttämällä hyökkääjät voivat vahingoittaa tietokonetta tai tietoja.

Lue Kaspersky Security Network -tietosuojalausunto ja peru hyväksyntäsi

Markkinointitoimintojen tietojen käsittely -lausunto (Markkinointilausunto)

Oikeudenhaltija käsittelee tietoja markkinointitarkoituksessa tämän markkinointia koskevan lausunnon mukaisesti voidakseen

Tietyt tämän markkinointia koskevan lausunnon mukaisesti käsitellyt tiedot voidaan katsoa joidenkin maiden sovellettavassa lainsäädännössä henkilötiedoiksi. Seuraavia tietoja lähetetään luvallasi automaattisesti ja säännöllisin väliajoin Oikeudenhaltijalle tämän markkinointia koskevan lausunnon mukaisesti:

Lue Markkinointia koskeva lausunto ja poista tietojen lähetys käytöstä

Tietojen hankkiminen

Asiakas suostuu lähettämään seuraavat tiedot sovelluksen tunnistamiseksi tietokantaa ja moduulia päivitettäessä:

Lisäksi sovellus käsittelee ja tallentaa seuraavia henkilökohtaisia tietoja, jotka näytetään käyttöliittymässä:

Nämä tiedot tallennetaan paikallisesti muokkaamattomassa muodossa ja niitä voi tarkastella kaikilla tietokoneen käyttäjätileillä.