Veiligheid van kinderen

Kaspersky Safe Kids ziet toe op de veiligheid van uw kinderen op het internet en in het dagelijkse leven. U beslist zelf wat veilig is voor uw kinderen: welke websites mogen ze bezoeken, hoe ver van huis mogen ze gaan en hoeveel uren mogen ze de computer of smartphone gebruiken. Het programma verzekert dat uw kinderen de door u ingestelde regels volgen.

Kaspersky Safe Kids openen vanuit de interface van Kaspersky Security Cloud

Kaspersky Safe Kids is geschikt voor kinderen van elke leeftijd. Wanneer u in Kaspersky Safe Kids het geboortejaar van het kind opgeeft, kiest het programma automatisch de gepaste instellingen voor die leeftijd.

Wanneer uw kinderen op het internet surfen, helpt Kaspersky Safe Kids u bij het volgende:

Wanneer uw kinderen de computer, tablet of smartphone gebruiken, helpt Kaspersky Safe Kids u bij het volgende:

Wanneer u zich niet bij uw kinderen bevindt, helpt Kaspersky Safe Kids u bij het volgende:

Kaspersky Safe Kids kan op Windows-, macOS-, Android- en iOS-apparaten worden geïnstalleerd.