Het venster Rapporten

U kunt de volgende mogelijkheden gebruiken om rapporten gemakkelijk te beheren:

De volgende belangrijkheidsniveaus voor gebeurtenissen worden gebruikt in rapporten:

Informatieve berichten. Informatieve evenementen die over het algemeen geen belangrijke informatie bevatten.

Waarschuwingen. Gebeurtenissen waar u op moet letten, omdat ze informatie bevatten over belangrijke situaties die Kaspersky Security Cloud tegenkomt tijdens het uitvoeren.

Kritieke gebeurtenissen. Kritiek belangrijke gebeurtenissen die erop wijzen dat Kaspersky Security Cloud problemen heeft ondervonden die van invloed zijn op de mogelijkheid van uitvoering of kwetsbaarheden die het beschermingsniveau van de computer van de gebruiker beïnvloeden.

Wanneer u op de knop Rapport opslaan klikt, kunt u het rapport opslaan als een TXT- of CSV-bestand.

Gebruik deze instellingen voor de volgende taken

Het rapport over de programmawerking bekijken