Brugeren accepterer automatisk at levere oplysningerne angivet herunder for at kunne opdage nye oplysninger om sikkerhedstrusler, der er vanskelige at registrere og deres kilder samt trusler om indtrængen, og omgående at træffe foranstaltninger for at øge sikkerheden af de oplysninger, der lagres og behandles ved hjælp af computeren, og at modtage information og reklamemateriale om informationssikkerhed:

Oplysninger om aftaler, der er accepteret i programmet:

Oplysninger til driften af My Kaspersky:

Oplysninger om Wi-Fi-netværk:

Oplysninger om enhedens firmware:

Oplysninger om svage enhedsindstillinger og batteriladningsniveau:

Oplysninger om installationshændelse for applikationen:

Oplysninger om VPN-installation, der er tilgængelig på enheden:

Oplysninger om anmodning om sikkerhedsnyheder:

Oplysninger om opdateringsanmodningen:

Oplysninger, der findes i videresendelseslinks:

Oplysninger til bestemmelse af Wi-Fi-adgangspunkts anseelse:

Oplysninger om certifikatverifikationsanmodning for en ekstern ressource:

Oplysninger til at bestemme URL-omdømme:

Oplyninger om SHA1-hash for brugers e-mailadresse for at tjekke for mulige datalækager

Brugeren accepterer automatisk at levere de nedenfor anførte oplysninger for at forbedre softwarekvaliteten:

VPN-sessionsparametre:

Oplysninger om KSN-tjenesternes kvalitet:

For at forbedre softwarekvaliteten og vurdere effektiviteten af ​​adaptive scenarier, accepterer brugeren automatisk at levere de nedenfor anførte oplysninger:

Resultat af VPN-adaptivt scenarie:

Resultat af udført handling på en svag indstilling:

Brugeren accepterer automatisk at levere følgende oplysninger for at generere de mest egnede informations- og reklametilbud:

Oplysninger om anmodning om sikkerhedsnyheder:

For at gøre det muligt at levere programfunktionalitet svarende til den købte licens eller det købte abonnement accepterer du at sende følgende data:

Oplysninger om købskvittering:

For alle ovennævnte formål accepterer brugeren automatisk at levere de nedenfor anførte oplysninger:

Oplysninger om installation:

Oplysninger om operativsystemet:

For at understøtte totrinsbekræftelse på My Kaspersky skal du angive en sikkerhedskode, som sendes til din enhed i en SMS-besked.

For at beskytte din My Kaspersky-kontos sikkerhed skal du angive CAPTCHA-tegnene.

Rettighedshaveren må bruge de modtagne data til at generere rapporter om informationssikkerhedsrisici.

Kaspersky Lab beskytter alle oplysninger som angivet ved lov og i gældende regler for Kaspersky Lab. Oplysninger overføres via krypterede kommunikationskanaler.

Oplysninger, som VPN-udbyderen modtager direkte fra softwaren og rettighedshaveren.

VPN-udbyderen skal verificere lovligheden af adgangen til dennes tjenester i forbindelse med din brug af softwaren. For at kunne gøre det skal VPN-udbyderen behandle og modtage følgende oplysninger om den licens, du har erhvervet dig, og den computer, som du har installeret softwaren på:

VPN-udbyderen behandler oplysninger i overensstemmelse med sin privatlivspolitik. Du kan finde og læse hele dens indhold på https://www.pango.co/privacy/.

For at garantere softwarens uafbrudte drift accepterer du automatisk at indsende følgende data til AppCenter-tjenesten:

Data sendes til AppCenter-tjenesten via en krypteret kanal. Oplysninger om, hvordan data behandles i AppCenter, er udgivet på: https://privacy.microsoft.com/da-DK/PrivacyStatement.

For at modtage relevante nyheder og marketingmaterialer fra rettighedshaveren accepterer du automatisk at levere følgende data til AppsFlyer:

Data videresendes til AppsFlyer via en sikker kanal. Oplysninger om, hvordan data behandles i AppsFlyer, er udgivet på: https://www.appsflyer.com/privacy-policy/.

For at forbedre softwarekvaliteten og analysere målgruppen accepterer du automatisk at levere følgende afpersonaliserede og aggregerede oplysninger til Firebase-tjenesten:

Data sendes til Firebase via en sikker kanal. Oplysninger om, hvordan data behandles i Firebase, er udgivet på: https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html/.

Data sendes til AppsFlyer- og Firebase-tjenesterne via en krypteret kanal.

Adgang til og beskyttelse af oplysningerne er underlagt de respektive brugsvilkår for AppsFlyer- og Firebase-tjenesterne.

For at forbedre softwarekvaliteten og analysere målgruppen accepterer du automatisk at levere følgende oplysninger til BigQuery-tjenesten:

Data sendes til BigQuery via en sikker kanal. Oplysninger om, hvordan data behandles i BigQuery, er udgivet på: https://cloud.google.com/terms/data-processing-terms/.