Over anonieme abonnementen

Als je een abonnement hebt gekocht voor Kaspersky Secure Connection Uitgebreid terwijl je niet was ingelogd bij je My Kaspersky-account of als je geen My Kaspersky-account had, wordt je abonnement als "anoniem" beschouwd. Een anoniem abonnement is gekoppeld aan je App Store-account, maar niet aan je My Kaspersky-account. Je kunt je anonieme abonnement op elk gewenst moment koppelen aan je My Kaspersky-account.

Nadat je op het apparaat hebt ingelogd bij My Kaspersky met Kaspersky Secure Connection Uitgebreid, wordt je abonnement automatisch gekoppeld aan je My Kaspersky-account. Dit proces kan even duren en actieve VPN-sessies op je apparaat kunnen gestopt worden. Hierna kun je My Kaspersky gebruiken om je abonnement te beheren en herstellen. Alle apparaten die dit abonnement gebruiken worden automatisch verbonden met je My Kaspersky-account.

Wanneer je een anoniem abonnement van Kaspersky Secure Connection herstelt terwijl je ingelogd bent bij je My Kaspersky-account, dan zal je abonnement ook automatisch worden gekoppeld aan je My Kaspersky-account. Alle apparaten die dit abonnement gebruiken worden er automatisch aan gekoppeld.

Opmerking: nadat je abonnement is gekoppeld aan je My Kaspersky-account, moet je al je automatisch gekoppelde apparaten op My Kaspersky bevestigen.

Je kunt het abonnement van My Kaspersky ontkoppelen door contact op te nemen met de technische ondersteuning van Kaspersky.

Een anoniem abonnement van je apparaat ontkoppelen