Om de leverede data

Du kan se oplysninger om de data, der er leveret til Kaspersky under brug af en tidligere version af programmet

Data leveret til Kaspersky ved hjælp af Kaspersky VPN 3.0

Kaspersky beskytter alle oplysninger, der modtages, i overensstemmelse med lovgivningen og gældende Kaspersky-regler. Data overføres via en sikker kanal.

Leverede personlige data

Du accepterer at give Kaspersky dine personlige data ved at acceptere Slutbrugerlicensaftalen, Persondatapolitikken, Erklæring vedrørende databehandling med henblik på markedsføringsformål (Markedsføringserklæring), Erklæring om databehandling med det formål at gennemføre et køb (Købserklæring) eller Erklæring om databehandling med henblik på brug af webportal (Webportalerklæring). Du kan få vist listen over leverede data under betingelserne for hvert juridisk dokument i det tilhørende juridiske dokument.

Du kan se licensaftalen i App Store.

Læs Markedsføringserklæringen, og deaktiver afsendelse af data

Hvis du ikke vil have, at Kaspersky modtager og behandler de data, der leveres under købserklæringen, kan du tilbagekalde din accept ved at frakoble dit abonnement.

Frakobl et anonymt abonnement fra din enhed

Vigtigt: Når du kobler Kaspersky VPN fra abonnementet, forbliver abonnementet aktivt. Du kan finde flere oplysninger om abonnementsvilkårene under Om abonnementet.

Hvis du ikke vil have, at Kaspersky modtager de data, der leveres under webportalerklæringen, kan du tilbagekalde din accept ved at logge ud af My Kaspersky.

Log ud af My Kaspersky

Hvis du ikke vil have Kaspersky til at behandle de data, der leveres i henhold til webportalerklæringen, skal du slette din My Kaspersky-konto.

Slet din My Kaspersky-konto

Vigtigt: Når du logger ud af eller sletter en My Kaspersky-konto, skifter Kaspersky VPN til den gratis version.

Leverede ikke-personlige data

Du accepterer at give Kaspersky ikke-personlige data ved at acceptere Slutbrugerlicensaftalen.

Ikke-personlige data leveres til Kaspersky til følgende formål:

For at give dig kernefunktionaliteten til den erhvervede rettighedshavers software.

Ud over ovenstående oplysninger skal rettighedshaveren modtage og behandle følgende ikke-personlige data fra din enhed, hvis du logger på webportalen ved hjælp af din Facebook- eller Google-konto:

Bemærk: Tilgængeligheden af muligheden for at logge ind med Facebook afhænger af dit område.

Forbedre kvaliteten, udseendet og ydeevnen af rettighedshaverens software, produkter, tjenester og infrastruktur ved at analysere brugerens interaktioner, oplevelse og tilfredshed.

Se også

Om anonyme abonnementer