Indhold af sporingsfiler, dumpfiler og indstillingsfiler

Bemærk: Alle filer, der beskrives i dette afsnit, er kun tilgængelige for computerens systemadministrator og ejeren af computerkontoen med Kaspersky VPN installeret.

1. Sporingsfiler

Sporingsfiler indeholder oplysninger om hændelser, der opstår under driften af Kaspersky VPN. Sporingsfiler gemmes lokalt på din computer i følgende mappe: ~/Library/Group Containers/2Y8XE5CQ94.com.kaspersky.ksec/Library/Application Support/KSEC/Logs/.

Der er spor i følgende filer:

Sporingsfilerne kan indeholde følgende oplysninger:

Sporingsfiler indeholder kun de oplysninger, der er nødvendige for at rette fejl i applikationen. Kaspersky bruger sporingsfiler til at undersøge hændelser i forbindelse med fejl i driften af Kaspersky VPN.

Som standard er oprettelsen af sporingsfiler deaktiveret. Du kan aktivere generering af sporingsfiler i programindstillingerne.

Sporingsfiler kan kun sendes manuelt til Kaspersky. Kaspersky VPN sender ikke automatisk sporingsfiler til Kaspersky.

Du kan vælge, hvordan sporingsfiler skal sendes til Kaspersky.

Før du sender sporingsfiler til Kaspersky, bedes du gennemgå deres indhold.

Vigtigt: Sporingsfiler kan muligvis indeholde personlige eller følsomme oplysninger. Ved at sende sporingsfiler til Kaspersky accepterer du at levere alle de data, der indeholdes i de sporingsfiler, du sender, til Kaspersky, og du accepterer den metode, der anvendes til at sende dem.

2. Dumpfiler

Dumpfiler indeholder alle oplysninger om den igangværende hukommelse af programmets processer på det tidspunkt, hvor dumpningen oprettes. Dumpfiler kan indeholde fortrolige data.

Dumpfiler genereres af operativsystemet og sendes kun til Apple-servere, hvis du har givet samtykke. Inden du sender en dumpfil, bedes du gennemse indholdet.

3. Ekstra filer

Derudover genererer Kaspersky VPN ekstra indstillingsfiler, som gemmes på brugerens computer. Disse filer kan indeholde oplysninger, der er nødvendige for brug af softwaren: indstillinger, interne databaser, konfigurationsfiler.

Kundeservice specialisterne kan bede dig om at levere de ekstra filer for at skære ned på behandlingstiden for anmodninger i forbindelse med fejl i softwaren. Brugeren sender disse data manuelt efter anmodning fra en specialist i kundeservice.

Ved at sende de ekstra indstillingsfiler til kundeservice accepterer du at levere alle de data, de indeholder, og du accepterer den metode, der bruges til at sende dem. Før du sender disse filer, bedes du gennemgå deres indhold.

Disse ekstra filer kan indeholde følgende oplysninger: