Over de verstrekte gegevens

Lees meer over de gegevens die aan Kaspersky worden verstrekt met oudere versies van het programma

Gegevens die worden verstrekt aan Kaspersky als je Kaspersky VPN 3.0 gebruikt

Kaspersky beschermt alle ontvangen informatie in overeenstemming met de wetgeving en toepasselijke Kaspersky-voorschriften. De gegevens worden via een beveiligd kanaal verstuurd.

Verstrekte persoonlijke gegevens

Je gaat akkoord met de verstrekking van persoonlijke gegevens aan Kaspersky als je de Gebruiksrechtovereenkomst, het Privacybeleid, de Verklaring inzake gegevensverwerking voor marketingdoeleinden (Marketingverklaring), de Verklaring inzake gegevensverwerking met als doeleinde het voltooien van een aankoop (Aankoopverklaring) of de Verklaring over gegevensverwerking voor het gebruik van de webportal (Verklaring over webportal) accepteert. De lijst met gegevens die worden verstrekt onder de voorwaarden van elk juridisch document kan je bekijken in het overeenkomstige juridische document.

Je kunt de Licentieovereenkomst in de App Store bekijken.

Marketingverklaring lezen en verzending van gegevens uitschakelen

Als je niet wilt dat Kaspersky de verstrekte gegevens onder de Aankoopverklaring ontvangt en verwerkt, kan je dat aangeven door je abonnement te ontkoppelen.

Een anoniem abonnement van je apparaat ontkoppelen

Belangrijk: het abonnement blijft actief, zelfs nadat je Kaspersky VPN hebt ontkoppeld van het abonnement. Voor meer informatie over de voorwaarden van het abonnement, zie Informatie over het abonnement.

Als je niet wilt dat Kaspersky de gegevens ontvangt die onder de Verklaring over de webportal worden verstrekt, kan je dat aangeven door je uit te loggen op My Kaspersky.

Log uit van My Kaspersky

Als je niet wilt dat Kaspersky de gegevens verwerkt die onder de Verklaring over de webportal worden verstrekt, moet je je My Kaspersky-account verwijderen.

Verwijder je My Kaspersky-account

Belangrijk: wanneer je uitlogt bij een My Kaspersky-account of er een verwijdert, schakelt Kaspersky VPN over naar de gratis versie.

Verstrekte niet-persoonlijke gegevens

Je gaat akkoord met de verstrekking van niet-persoonlijke gegevens aan Kaspersky wanneer je de Gebruiksrechtovereenkomst accepteert.

Niet-persoonlijke gegevens worden aan Kaspersky verstrekt voor de volgende doeleinden:

Je voorzien van de basisfunctionaliteit van de aangeschafte Software van de Rechthebbende.

Naast de hierboven genoemde informatie, moet de Rechthebbende ook de volgende niet-persoonlijk identificeerbare gegevens van je apparaat ontvangen en verwerken als je inlogt op de webportal met je Facebook- of Google-account:

Opmerking: de beschikbaarheid van de optie voor het inloggen met een Facebook-account hangt af van je regio.

De kwaliteit, weergave en prestaties van de Software, producten, diensten en infrastructuur van de Rechthebbende te verbeteren door middel van analyse van de interacties, ervaringen en tevredenheid van gebruikers.

Raadpleeg ook

Over anonieme abonnementen