Een VPN-server selecteren

Als je je IP-adres wilt verbergen zodat het op het internet lijkt alsof je een bezoeker uit een ander land bent, kun je je locatie wijzigen door een andere VPN-server te selecteren. Kaspersky VPN ondersteunt momenteel de volgende locaties van VPN-servers.

Als je een film of show wilt bekijken op de dag van de wereldpremière, ook al is die gepland voor een latere datum in je specifieke regio, hoef je alleen maar het programma te starten en een regio te selecteren waar de film beschikbaar is. We raden de volgende servers aan voor regionale inhoud.

Opmerking: de locaties in de lijst worden bepaald volgens het IP-adres van de VPN-server en komen niet noodzakelijk overeen met de fysieke locatie van de VPN-server.

Een VPN-server selecteren

Opmerking: alleen in de onbeperkte versie van het programma kun je de VPN-server selecteren die je wilt gebruiken. In de gratis versie selecteert Kaspersky VPN automatisch de locatie van je gratis VPN-server.