Tietojen toimittaminen

Tämä osio sisältää tietoa niistä tiedoista, jotka toimitat Kaspersky Labille kun käytät sovelluksen versiota 3.0. Tietojen tallentaminen sovelluksen toimintaraporttiin -alaosio sisältää tietoja, joita säilytetään paikallisesti tietokoneellasi ja joita ei lähetetä Kaspersky Labille.

Napsauta alla olevia linkkejä lukeaksesi tiedoista sovelluksen aiemmille versioille:

Tietojen toimittaminen versiolle 2.0

Tietojen toimittaminen versiolle 1.0

Tässä Ohje-osiossa

Tietojen toimittaminen käyttäjän käyttöoikeussopimuksen mukaan

Tietojen toimittaminen Kaspersky Security Networkiin

Tietojen toimittaminen sovelluksen käytön aikana

Tietoja sovelluksen käytöstä European unionin alueella