Innlevering av data

Denne delen inneholder informasjon om de bestemte dataene du oppgir til Kaspersky Lab når du bruker versjon 3.0 av programmet. Underdelen Lagring av data i operasjonsrapporten for programmet inneholder data som lagres lokalt på datamaskinen og ikke sendes til Kaspersky Lab.

Klikk på lenkene nedenfor for å lese om data for de forrige versjonene av programmet:

Innlevering av data for versjon 2.0

Innlevering av data for versjon 1.0

I denne delen i hjelpen

Innsamling av data i henhold til lisensavtalen for sluttbrukere

Innlevering av data til Kaspersky Security Network

Innlevering av data mens programmet kjører

Om bruk av programmet i EU

Toppen av siden