Om användandet av detta program i Europeiska unionen

De programversioner som distribueras i Europeiska unionen av Kaspersky Lab och våra samarbetspartners följer villkoren i Allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Du måste acceptera Licensavtalet för slutanvändare och villkoren för sekretesspolicyn för att installera programmet.

Dessutom erbjuder installationsguiden dig att acceptera följande avtal om behandling av dina personuppgifter:

Du kan när som helst acceptera eller avböja villkoren för Kaspersky Security Network och villkoren gällande datahantering i marknadsföringssyfte via programinställningarna (fönstret Inställningar).

Följande funktioner gäller när du använder programmet i Europeiska unionen: