Sådan opretter du en My Kaspersky-Konto

En My Kaspersky-konto er påkrævet for at logge på My Kaspersky samt bruge My Kaspersky og bestemte Kaspersky-programmer.

Hvis du endnu ikke har en konto, kan du oprette den på My Kaspersky eller via programmer, der er kompatible med My Kaspersky.

Sådan opretter du en My Kaspersky-konto:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. I programmets hovedvindue skal du klikke på knappen VPN Menu.
  3. Vælg elementet  My Kaspersky i rullemenuen.
  4. I vinduet My Kaspersky skal du klikke på knappen Tilmeld dig.
  5. Indtast en e-mailadresse.
  6. Find på en adgangskode og indtast den.

Adgangskoden skal bestå af mindst 8 tegn, heraf et tal, et stort bogstav og et lille latinsk bogstav.

7. Markér afkrydsningsfeltet Jeg accepterer at give Kaspersky min e-mailadresse for at modtage tilbud, der er specielt tilpasset til mig, hvis du vil modtage meddelelser fra Kaspersky i din indbakke.

Hvis du bruger programmet i den Europæiske Union, hedder dette afkrydsningsfelt Jeg bekræfter, at jeg giver AO Kaspersky Lab tilladelse til at bruge min e-mailadresse samt mit fornavn og efternavn til at kontakte mig pr. e-mail vedrørende personlige specialtilbud, anmeldelser, undersøgelser, påmindelser om ordrefuldførelse, relevante nyheder og begivenheder eller Jeg bekræfter, at jeg giver AO Kaspersky Lab tilladelse til at bruge min e-mailadresse til at kontakte mig pr. e-mail vedrørende personlige specialtilbud, anmeldelser, undersøgelser, påmindelser om ordrefuldførelse, relevante nyheder og begivenheder.

8. Klik på knappen Fortsæt.
  9. Vælg det område, du er i i øjeblikket. Programmet registrerer dit område automatisk. Hvis dit område blev bestemt forkert, skal du vælge det korrekte område på listen.
  10. Klik på knappen Fortsæt.

Du vil se en meddelelse om, at din My Kaspersky konto er registreret. Der bliver sendt en meddelelse til din e-mail med et link, som du skal klikke på for at aktivere din Min Kaspersky Konto.

11. Klik på OK.

Din enhed vil blive tilsluttet My Kaspersky.