Trin 6. Fuldføre installation

I dette trin informerer guiden dig om, at installation af programmet er fuldført.

Hvis du vil køre Kaspersky Secure Connection med det samme, skal du sørge for, at afkrydsningsfeltet Kør Kaspersky Secure Connection er markeret og klikke på Udført.

Hvis du har fjernet markeringen i afkrydsningsfeltet Kør Kaspersky Secure Connection, før du lukker guiden, skal du køre programmet manuelt.

I visse tilfælde kan det være nødvendigt at genstarte operativsystemet for at fuldføre installationen.