Om brug af programmet i EU

De programversioner, der distribueres i EU af Kaspersky og vores partnere, overholder vilkårene i Persondataforordningen (General Data Protection Regulation, GDPR).

Hvis du vil installere programmet, skal du acceptere slutbrugerlicensaftalen og vilkårene i fortrolighedserklæringen.

Derudover tilbyder konfigurationen dig at acceptere følgende erklæringer om behandling af dine personlige data:

Du kan når som helst acceptere eller afvise Kaspersky Security Network-erklæringen og erklæringen vedrørende databehandling til markedsføringsformål i programindstillingerne (vinduet Indstillinger).

Brug af programmet i EU har følgende funktioner: