Sådan indtastes en aktiveringskode i programmet

Hvis du har en aktiveringskode, kan du indtaste den i programmet for at aktivere Kaspersky Secure Connection-abonnementet.

Sådan indtaster du aktiveringskoden i programmet:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. I programmets hovedvindue skal du klikke på knappen VPN Menu.
  3. Vælg menupunktet Abonnement.

Vinduet Abonnement åbnes.

4. Klik på linket Jeg har en aktiveringskode for at gå til det vindue, hvor du kan indtaste en aktiveringskode.
  5. I indtastningsfeltet skal du indtaste aktiveringskoden og klikke på knappen Aktiver.
  6. Forsøget på programaktivering vil blive udført:
    • Hvis aktivering lykkedes, vises en meddelelse om, at programmet er aktiveret, og at alle begrænsninger er fjernet. Klik på OK.
    • Hvis der opstod en fejl under aktivering af programmet, skal du gøre følgende:
      • Afbryd forbindelsen mellem din enhed og My Kaspersky, og opret den igen. Indtast aktiveringskoden igen.
      • Klik på knappen Detaljer.

Dette fører dig til My Kaspersky, hvor du kan se status for dit abonnement. Du kan finde flere oplysninger om programaktiveringsfejl i My Kaspersky Hjælp.