Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har flere abonnementer til forskellige antal af enheder

Hvis du har købt flere abonnementer til forskellige antal enheder, aktiveres en anden automatisk på enheden, når en af dem udløber. Hvis det nye abonnement understøtter færre enheder end det tidligere abonnement, kan den udvidede Kaspersky Secure Connection-version blive utilgængelig på nogle af dine enheder.

Følg trinnene for at vælge enheder, der skal bruge den udvidede programversion:

1. Åbn My Kaspersky i en browser.
  2. Gå til afsnittet Licenser.
  3. Klik på knappen Enheder i Kaspersky Secure Connection-licenspanelet.

Du vil se en liste over enheder, der bruger abonnementet.

4. Vælg en enhed, som du vil tillade eller afvise adgang til den udvidede programversion.
  5. Udfør en af følgende handlinger:
    • Hvis du vil give adgang til den udvidede programversion, skal du vælge Udvidet version i rullemenuen.
    • Hvis du vil afvise adgang til den udvidede programversion, skal du vælge Standard version i rullemenuen.

Enhedens adgang til den udvidede programversion vil enten være tilladt eller afvist, afhængigt af dit valg.