Om bruk av programmet i EU

Programversjonene som distribueres i EU av Kaspersky og våre partnere, overholder vilkårene i personvernfordningen (GDPR).

For å installere programmet må du godta lisensavtalen for sluttbrukere og vilkårene i personvernerklæringen.

I tillegg tilbyr installasjonsveiviseren deg å godta følgende erklæringer om behandling av dine personopplysninger:

Du kan godta eller avslå Kaspersky Security Network-erklæringen og erklæringen om databehandling til markedsføringsformål når som helst fra programinnstillingene (vinduet Innstillinger).

Bruk av programmet i EU har følgende kjennetegn: