Een My Kaspersky-account aanmaken

Een My Kaspersky-account is vereist om u bij My Kaspersky aan te melden en om My Kaspersky en bepaalde Kaspersky-programma’s te gebruiken.

Als u nog geen account hebt, kunt u er een aanmaken op My Kaspersky of vanuit de programma’s die compatibel zijn met My Kaspersky.

Zo maakt u een My Kaspersky-account aan:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop VPN-menu.
  3. Selecteer in het vervolgkeuzemenu de optie My Kaspersky.
  4. Klik in het venster My Kaspersky op de knop Registreren.
  5. Voer een e-mailadres in.
  6. Verzin een wachtwoord en voer het in.

Het wachtwoord moet minstens 8 tekens lang zijn en één cijfer, één hoofdletter en één kleine letter bevatten.

7. Schakel het selectievakje Ik ga ermee akkoord dat mijn e-mailadres aan Kaspersky wordt verstrekt om persoonlijke aanbiedingen te ontvangen in als u meldingen van Kaspersky wilt ontvangen in uw mailbox.

Als u het programma binnen de Europese Unie gebruikt, ziet u een van deze selectievakjes: Ik bevestig dat ik AO Kaspersky Lab toestemming geef mijn e-mailadres, voornaam en achternaam te gebruiken om contact met mij op te nemen inzake gepersonaliseerde aanbiedingen, recensies, enquêtes, bestellingsherinneringen, relevant nieuws en evenementen of Ik bevestig dat ik AO Kaspersky Lab toestemming geef mijn e-mailadres te gebruiken om contact met mij op te nemen inzake gepersonaliseerde aanbiedingen, recensies, enquêtes, bestellingsherinneringen, relevant nieuws en evenementen.

8. Klik op de knop Doorgaan.
  9. Selecteer de regio waar u zich momenteel bevindt. Het programma detecteert uw regio automatisch. Als de verkeerde regio is gedetecteerd, selecteert u de juiste regio in de lijst.
  10. Klik op de knop Doorgaan.

U ziet een bericht met de melding dat uw My Kaspersky-account met succes is aangemaakt. Er wordt een bericht naar uw e-mailadres verstuurd met een koppeling waarop u moet klikken om uw My Kaspersky-account te activeren.

11. Klik op OK.

Uw apparaat wordt met het My Kaspersky verbonden.