Stap 1. Zoeken naar een nieuwere versie van het programma

Vóór de installatie controleert de installatiewizard de Kaspersky-updateservers op een nieuwere versie van Kaspersky Secure Connection.

Als de Installatiewizard geen nieuwere versie van het programma op de Kaspersky-updateservers vindt, start deze de installatie van de huidige versie.

Als de Installatiewizard een nieuwere versie van Kaspersky Secure Connection op de Kaspersky-updateservers vindt, biedt deze u aan om deze versie te downloaden en te installeren op uw computer.

Zo downloadt en installeert u een nieuwe versie van het programma:

1. Schakel het selectievakje Download de nieuwe versie tijdens de installatie in.
  2. Klik op de knop Doorgaan.

De installatiewizard kopieert de bestanden van het installatiepakket naar uw computer en start de installatie van de nieuwe versie.