Upgraden vanaf een oudere versie van het programma

Als een oudere versie van Kaspersky Secure Connection is geïnstalleerd op uw computer, kunt u die upgraden naar de nieuwste versie van Kaspersky Secure Connection.

Als u het programma wilt upgraden,

start u de installatie van een nieuwe versie van het programma.

Als u een actief abonnement voor een oudere versie van Kaspersky Secure Connection hebt, moet u het programma niet activeren: de installatiewizard haalt automatisch informatie over het abonnement voor de oudere versie van Kaspersky Secure Connection op en past die toe tijdens de installatie van de nieuwe versie van Kaspersky Secure Connection.

Tijdens de upgrade van het programma worden alle actieve beveiligde verbindingen beëindigd.