Automatische verlenging van het Kaspersky Secure Connection-abonnement annuleren

Zo annuleert u het Kaspersky Secure Connection-abonnement op de My Kaspersky-website:

1. Meld u aan bij uw My Kaspersky-account.
  2. Ga naar het hoofdonderdeel.
  3. Ga naar het onderdeel Licenties.
  4. Selecteer een abonnement voor Kaspersky Secure Connection en klik op de koppeling Automatische verlenging is ingeschakeld.

Deze koppeling is alleen beschikbaar als u eerder een abonnement met automatische verlenging hebt geactiveerd.

5. Selecteer de reden waarom u de automatische verlenging van het abonnement wilt uitschakelen.
  6. Bevestig indien nodig de actie.

De automatische verlenging wordt nu uitgeschakeld.

Zo annuleert u het Kaspersky Secure Connection-abonnement op de website van uw serviceprovider:

1. Ga naar de pagina van uw account op de website van de serviceprovider.
  2. Zoek de actieve abonnementen voor Kaspersky Secure Connection.
  3. Annuleer het abonnement of schakel de automatische verlenging van het abonnement uit.