Een apparaat ontkoppelen van een abonnement

Met een abonnement kunt u de uitgebreide versie van het programma gebruiken op een vooraf bepaald aantal apparaten. Als vijf apparaten zijn toegestaan door uw abonnement, kunt u kiezen op welke vijf apparaten u de uitgebreide versie van het programma wilt gebruiken. Mocht u al vijf apparaten hebben gekoppeld en u wilt er nog een koppelen, dan kunt u een al gebruikt apparaat ontkoppelen om het nieuwe apparaat te koppelen.

De uitgebreide versie van het programma kan worden gebruikt als Kaspersky Secure Connection is geïnstalleerd op het apparaat en als het apparaat is verbonden met My Kaspersky.

Zo verbreekt u de verbinding met een apparaat:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop VPN-menu.
  3. Selecteer de optie Abonnement in het menu.
  4. Klik in het venster Abonnement op de koppeling Apparaat ontkoppelen van abonnement.

U ziet nu een venster waarin u moet bevestigen dat u het apparaat wilt ontkoppelen van het abonnement.

5. Klik op de knop Ontkoppelen.

De verbinding tussen het apparaat en My Kaspersky wordt verbroken.

Wanneer meer apparaten dan toegestaan door uw abonnement proberen verbinding te maken, ziet u in het venster Abonnement niet de koppeling Apparaat ontkoppelen van abonnement maar wel de knop Apparaten beheren. Met een klik op die knop gaat u naar My Kaspersky. Hier vindt u meer informatie over hoe u een apparaat ontkoppelt van een abonnement.