De ce este necesar Kaspersky Secure Connection

Rețelele Wi-Fi publice pot fi protejate inadecvat, de exemplu dacă utilizează un protocol de criptare vulnerabil sau o parolă slabă. Când faceți achiziții de pe internet printr-o rețea Wi-Fi nesigură, parolele dvs. și alte date confidențiale sunt transmise în format text necriptat. Hackerii vă pot intercepta datele confidențiale, precum numărul cardului dvs. bancar, și pot obține accesul la banii dvs.

Când vă conectați la o rețea Wi-Fi, Kaspersky Secure Connection verifică securitatea rețelei. Dacă rețeaua Wi-Fi este nesigură, Kaspersky Secure Connection vă va solicita să activați o conexiune sigură printr-un server special alocat, aflat în țara specificată de dvs. Când este activată o conexiune sigură, datele de pe un site web sunt primite mai întâi de către serverul alocat. Kaspersky Secure Connection trimite apoi datele către dispozitivul dvs. printr-o conexiune sigură, criptată.

Kaspersky Secure Connection oferă următoarele avantaje:

Kaspersky Secure Connection poate fi utilizată, de asemenea, pentru alte tipuri de conexiuni la internet, precum conexiunile locale la internet sau conexiunile prin modemuri USB.

În mod implicit, Kaspersky Secure Connection nu vă solicită să activați conexiunea sigură dacă protocolul HTTPS este utilizat pentru conectarea la un site web.

Schimbarea locației virtuale când vizitați site-uri web ale băncilor, magazinelor online, rețelelor sociale, chaturi și site-uri web de e-mail poate duce la declanșarea sistemelor antifraudă. Sistemele antifraudă au ca scop analizarea tranzacțiilor financiare online pentru detectarea eventualelor semne de operațiuni frauduloase.

Utilizarea Kaspersky Secure Connection este reglementată de legislația locală. Puteți să utilizați aplicația numai în scopul în care a fost concepută și fără a încălca legislația locală.

Începutul paginii