Erhålla avancerade alternativ för säker anslutning

Erhålla avancerade alternativ för säker anslutning:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Öppna programmets huvudfönster och klicka på knappen VPN Menu.
  3. Välj alternativet Inställningar i listrutan.

Fönstret Inställningar öppnas.

4. I fönstret Inställningar klickar du på knappenFå fler funktioner.
  5. I fönstret som öppnas klickar du på knappen Gratis nedladdning för att ladda ner installationspaketet för Kaspersky Internet Security.
  6. Installera och aktivera Kaspersky Internet Security

Knappen Få fler funktioner i fönstret Inställningar ändras till Konfigurera regler för webbplatser. Klicka på den här knappen för att gå till fönstret Regler för anslutning till webbplatser, där du kan ställa in avancerade alternativ för en säker anslutning.