Tillhandahållande av information

Det här avsnittet innehåller information om specifika uppgifter som du skickar till Kaspersky när du använder version 4.0 av programmet. Underavsnittet Spara data till programmet – användarrapport innehåller uppgifter som är lagrade lokal på din dator och som inte skickas till Kaspersky.

Klicka på länken nedan för att läsa om uppgifter för tidigare versioner av programvaran:

Uppgiftslämning för version 3.0

Uppgiftslämning för version 2.0

Uppgiftslämning för version 1.0

I detta hjälpavsnitt

Tillhandahållande av data i enlighet med slutanvändaravtalet inom den Europeiska unionen

Tillhandahållande av data i enlighet med slutanvändaravtalet utanför den Europeiska unionen

Tillhandahållande av data till Kaspersky Security Network

Spara data till programmet – användarrapport

Om användandet av detta program i Europeiska unionen