Innlevering av data

Denne delen inneholder informasjon om de bestemte dataene du oppgir til Kaspersky når du bruker programversjon 5.1. Underdelen Lagring av data i operasjonsrapporten for programmet inneholder data som lagres lokalt på datamaskinen og ikke sendes til Kaspersky.

Klikk på lenkene nedenfor for å lese om data for de forrige versjonene av programmet:

Innsamling av data for versjon 5.0

Innlevering av data for versjon 3.0

Innlevering av data for versjon 3.0

Innlevering av data for versjon 2.0

Innlevering av data for versjon 1.0

I denne delen i hjelpen

Innsamling av data i henhold til lisensavtalen for sluttbrukere

Innsamling av data i henhold til lisensavtalen for sluttbrukere på EUs territorium, Storbritannia, Brasil eller av innbyggere i California

Innlevering av data under aktivering av programmet

Innlevering av data under tilkobling til My Kaspersky

Innlevering av data til Kaspersky Security Network

Lagring av data i operasjonsrapporten for programmet

Om bruken av programvaren i EU, Storbritannia, Brasil eller av innbyggere i California