Tietojen tallentaminen sovelluksen toimintaraporttiin

Sovellus käsittelee ja tallentaa seuraavat henkilökohtaiset tiedot:

Nämä tiedot tallennetaan muokattuina paikallisesti, ja niitä voidaan tarkastella tietokoneen kaikilla käyttäjätileillä. Nämä tiedot lähetetään Kasperskyyn vain, jos annat siihen suostumuksesi kun otat yhteyttä tekniseen tukeen. Saat lisätietoja näistä tiedoista napsauttamalla Tietojen toimittamisen sääntö -linkkiä Tukityökalut-ikkunassa.