Rapport over de systeemstatus maken

Een systeemstatusrapport maken:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop VPN-menu.
  3. Selecteer Ondersteuning → Ondersteuningshulpmiddelen → Openen in het vervolgkeuzemenu.
  4. Klik op de koppeling Rapport over de status van het besturingssysteem aanmaken.

Uw browser opent een artikel van de Knowledge Base waarin u kunt lezen hoe u een rapport over de status van het besturingssysteem maakt.

5. Volg de instructies in het artikel van de Knowledge Base.