Зашто је потребан Kaspersky VPN Secure Connection

Јавне Wi-Fi мреже могу бити лоше заштићене, на пример, уколико Wi-Fi мрежа користи небезбедан протокол шифровања или једноставну лозинку. Када купујете на Интернету путем небезбедних Wi-Fi мрежа, ваше лозинке и други поверљиви подаци могу бити пренети у нешифрованом текстуалном облику. Хакери могу пресрести ваше поверљиве податке, као што су број ваше платне картице и да добију приступ над вашим новцем.

Када се повежете на Wi-Fi мрежу, Kaspersky VPN Secure Connection проверава безбедност мреже. Уколико је Wi-Fi мрежа небезбедна, Kaspersky VPN Secure Connection вас пита да ли желите да успоставите безбедну везу путем посебно направљеног сервера смештеног у регији коју изаберете. Када се безбедна веза омогући, подаци са Web локације прво бивају примљени на тај сервер. Тек након тога Kaspersky VPN Secure Connection шаље податке са вашег уређаја путем шифроване безбедне везе.

Kaspersky VPN Secure Connection пружа следеће предности:

Kaspersky VPN Secure Connection може се користити и за друге типове мрежних веза као што су локална Интернет веза или веза путем USB модема.

Kaspersky VPN Secure Connection подразумевано вас не пита да се повежете путем безбедне везе уколико се користи HTTPS протокол на Web локацији.

Променом виртуелне регије путем које се повезујете када посећујете Web локације банака, Интернет продавнице, друштвене мреже, ћаскања и Web локације е-поште, може за резултат имати покретање система за заштиту од превара. Системима за заштиту од превара намена је да анализирају финансијске трансакције путем Интернета и утврде да ли у њима постоје трагови превара.

Употреба Kaspersky VPN Secure Connection је регулисана домаћим законодавством. Апликацију можете користити искључиво у складу са њеном наменом без кршења домаћих закона.

Врх стране