Om VPN-begrænsninger

Hvis du bruger den gratis version af Kaspersky VPN Secure Connection, og din enhed ikke er tilsluttet My Kaspersky, kan du bruge op til 200 MB sikker trafik om dagen.

Hvis du overskrider grænsen for sikker trafik, underretter programmet dig om, at VPN ikke er tilgængeligt. Det vil tage flere minutter, fra meddelelsen vises, til VPN faktisk afbrydes.

Du kan udføre en af følgende handlinger:

Den anvendte trafikmængde, der vises i programmets hovedvindue kan være op til 15% forskellig fra den faktiske mængde.

Programmet viser en meddelelse om, at sikker trafik er tilgængelig for dig igen inden for en time efter nulstilling af trafiktælleren.