Gegevensverstrekking aan Kaspersky Security Network

Als u aan Kaspersky Security Network deelneemt, verstuurt u automatisch specifieke informatie naar Kaspersky. Een lijst met de verstuurde gegevens vindt u in de Kaspersky Security Network-verklaring.

Als u de Kaspersky Security Network-verklaring wilt lezen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop VPN-menu.
  3. Selecteer InstellingenExtra in het vervolgkeuzemenu.
  4. Klik op de koppeling Kaspersky Security Network-verklaring om een venster met de tekst van de Kaspersky Security Network-verklaring te openen.