Overschakelen naar de Onbeperkte versie van Kaspersky VPN Secure Connection

Overschakelen naar de Onbeperkte versie van Kaspersky VPN Secure Connection:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op Upgrade naar Onbeperkt.

Een van de volgende acties wordt uitgevoerd:

• De My Kaspersky-pagina wordt in de browser geopend.
    • De online shop van onze partner wordt in de browser geopend.
    • De online shop van een derde wordt in de browser geopend.

Wanneer u naar de Onbeperkte versie van het programma overschakelt, ziet u in het browservenster een van de beschikbare aanbiedingen voor een abonnement op Kaspersky VPN Secure Connection. De aanbieding kan verschillen volgens de regio waarin het abonnement wordt gekocht.

3. Als de pagina van het My Kaspersky is geopend in de browser:
    1. Typ het e-mailadres en het wachtwoord dat u hebt opgegeven tijdens het aanmaken van uw account voor het My Kaspersky. Als u geen account hebt, kunt u een account aanmaken.
    2. Ga op de My Kaspersky-pagina naar het onderdeel Licenties.

U wordt naar de Kaspersky-website gebracht waar u een abonnement kunt kopen.

4. Als de pagina van de shop is geopend in de browser:
    1. Koop een abonnement op Kaspersky VPN Secure Connection.

Na de aanschaf wordt de activatiecode voor uw abonnement verstuurd naar uw e-mailadres.

2. Ga in My Kaspersky naar het onderdeel Abonnementen.
    3. Voer de activatiecode in en klik op de knop Toevoegen.

Er wordt een abonnement voor Kaspersky VPN Secure Connection weergegeven in het venster. Als u met de Onbeperkte versie van het programma aan de slag wilt, verbindt u het apparaat met My Kaspersky.

U kunt Kaspersky VPN Secure Connection ook gebruiken op macOS-, iOS- of Android-apparaten.