Sådan konfigureres aktivering af VPN

Kaspersky VPN Secure Connection aktiverer ikke som standard VPN ved tilslutning til usikre Wi-Fi-netværk.

Sådan konfigureres aktivering af VPN:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. I programmets hovedvindue skal du klikke på knappen Menu
  3. Vælg IndstillingerSmart beskyttelse.
  4. Klik på Indstillinger.

Vinduet Smart beskyttelse åbnes.

5. I afsnittet Ved forbindelse til usikre Wi-Fi-netværk skal du vælge en af følgende indstillinger:
    • Spørg for at aktivere VPN. Når du forbinder til et usikkert trådløst netværk viser Kaspersky VPN Secure Connection en meddelelse, der beder dig om at oprette en sikker forbindelse baseret på anbefalinger fra eksperterne hos Kaspersky. Disse indstillinger kan opdateres automatisk uden at advisere brugeren. Denne valgmulighed vælges som standard.
    • Aktivér VPN. Kaspersky VPN Secure Connection opretter en sikker forbindelse, når du forbinder til et usikkert netværk.
    • Ignorer. Kaspersky VPN Secure Connection viser ingen meddelelse og opretter ikke en sikker forbindelse, når du forbinder til et usikkert trådløst netværk.
  6. Klik på det usikre link for at gå til vinduet Vælg wi-fi-netværk, der skal behandles som usikre.
  7. Vælg de Wi-Fi-netværk, som programmet skal aktivere VPN for, når der er oprettet forbindelse til dem:
    • Netværk uden adgangskodebeskyttelse. Sådanne netværk kan aldrig behandles som sikre. Programmet aktiverer altid VPN ved oprettelse af forbindelse til sådanne netværk. Denne indstilling kan ikke ændres.
    • Netværk med svag datakryptering. Sådanne netværk kan være dårligt beskyttede grundet svag kryptering af overførte data. Sæt kontakten til Til, hvis du vil have programmet til at aktivere VPN, når der oprettes forbindelse til netværk med svag datakryptering.
    • Netværk med almindelige navne. Netværk med almindelige navne kan være sårbare, fordi det er nemmere for hackere at finde ud af adgangskoden for sådan et netværk. Sæt kontakten til Til, hvis du vil have programmet til at aktivere VPN, når der oprettes forbindelse til netværk med almindelige navne.
    • Netværk med aktiveret WPS-protokol. WPS er en forenklet protokol til oprettelse af trådløse netværk. Sådanne netværk kan imidlertid ikke behandles som beskyttede. Sæt kontakten til Til, hvis du vil have programmet til at aktivere VPN, når der oprettes forbindelse til netværk, som har WPS-protokollen aktiveret.
    • Offentlige netværk. Der er mange mennesker, der opretter forbindelse til offentlige Wi-Fi-netværk, og sådanne netværk kan blive målet for hackere. Ofte har offentlige netværk en adgangskode, som er nem at huske og nem at gætte. Sæt kontakten til Til, hvis du vil have programmet til at aktivere VPN, når du opretter forbindelse til offentlige netværk.

VPN kan være kortvarigt deaktiveret i følgende situationer: