Sådan konfigureres VPN for angivne Wi-Fi-netværk

Hvis du jævnligt forbinder din enhed til et bestemt trådløst netværk, kan du forudkonfigurere indstillingerne for VPN for dette netværk.

Sådan konfigureres VPN valgte Wi-Fi-netværk:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. I programmets hovedvindue skal du klikke på knappen Menu
  3. Vælg IndstillingerSmart beskyttelse.
  4. Klik på Indstillinger.

Vinduet Smart beskyttelse åbnes.

5. Klik på knappen Kendte wi-fi-netværk.

Dette åbner vinduet Administrer Wi-Fi-netværk. Wi-Fi-netværk, som du tilsluttede tidligere vises i dette vindue. Hvis du ikke har tilsluttet WiFi-netværk, er denne liste tom.

6. Vælg det trådløse netværk, som du vil konfigurere VPN-indstillinger for.
  7. Klik på knappen Rediger.

Dette åbner vinduet Indstillinger for <navn på Wi-Fi-netværk>.

8. I afsnittet Handling ved forbindelse til Wi-Fi-netværket <navn på Wi-Fi-netværk>, skal du vælge denne handling for dette netværk:
    • Ikke angivet. Når du forbinder en enhed til et trådløst netværk, anvender programmet generelle indstillinger for trådløse netværk.
    • Aktivér VPN. Når du forbinder en enhed til et trådløst netværk, opretter programmet en sikker forbindelse.
    • Ignorer. Når du forbinder en enhed til et trådløst netværk, opretter programmet ikke en sikker forbindelse.
  9. Klik på knappen Gem.