Sådan konfigureres VPN for webstedkategorier

Kaspersky VPN opretter som standard ikke en sikker forbindelse, når du åbner websteder i en browser. Du kan konfigurere aktivering af VPN for forskellige webstedkategorier, hvis Kaspersky Plus eller Kaspersky Premium er installeret og aktiveret på din computer. Du kan f.eks. angive, at VPN skal aktiveres, når du går ind på websteder for betalingssystemer eller sociale netværk.

Sådan konfigureres VPN for webstedkategorier:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. I programmets hovedvindue skal du klikke på knappen Menu
  3. Vælg IndstillingerWebsteder.
  4. Klik på Indstillinger.

Vinduet Regler for oprettelse af forbindelse til websteder åbnes.

5. Vælg webstedskategori:
    • Bankwebsteder. Denne kategori omfatter websteder tilhørende banker.
    • Betalingssystemer. Denne kategori omfatter websteder for betalingssystemer.
    • Internetbutikker med online betaling. Denne kategori omfatter websteder for onlineforhandlere med indbyggede betalingssystemer.
    • Sociale netværk. Denne kategori omfatter websteder for sociale netværk.
  6. Vælg en handling, der udløses ved at besøge denne webstedskategori:
    • Aktivér VPN. Programmet aktiverer VPN ved besøg på websteder i denne kategori.
    • Spørg. Ved besøg på et websted i denne kategori spørger programmet dig, om en VPN skal benyttes på dette websted. I browservinduet skal du vælge den relevante handling og markere afkrydsningsfeltet Husk mit valg for dette websted. Programmet udfører den valgte handling, hver gang du besøger dette websted. Hvis afkrydsningsfeltet ikke er markeret, husker programmet dit valg i én time.
    • Ignorer. Programmet benytter ikke en VPN ved besøg på websteder i denne kategori.
  7. Hvis indstillingen Aktivér VPN er valgt, skal du i rullelisten Vælg VPN-server angive det område og den by, som du ønsker at etablere en sikker forbindelse for denne webstedskategori igennem.
  8. Markér afkrydsningsfeltet Giv besked ved aktivering, hvis du ønsker at blive underrettet om en sikker forbindelse, der aktiveres, når du besøger denne kategori af websteder.

Kaspersky VPN Secure Connection beder dig som standard ikke om at aktivere VPN, hvis HTTPS-protokollen bruges til at oprette forbindelse til et websted.