Trin 4. Kaspersky Security Network-erklæring

I dette trin inviterer installationsguiden dig til at deltage i Kaspersky Security Network. Deltagelse i programmet indebærer, at oplysninger om trusler, der opdages på din computer, kørende programmer og overførte signerede programmer sendes til AO Kaspersky Lab og dine systemoplysninger. Der indsamles, håndteres eller lagres ingen personlige brugeroplysninger modtaget fra dig.

Gennemgå Kaspersky Security Network-erklæringen. Hvis du accepterer alle disse vilkår, skal du klikke på knappen Acceptér i guidens vindue.

Hvis du ikke vil deltage i Kaspersky Security Network, skal du klikke på knappen Afvis.

Når du har accepteret eller afvist deltagelse i Kaspersky Security Network, fortsætter installation af programmet.

I nogle programversioner indeholder Kaspersky Security Network-erklæringen oplysninger om behandlingen af personlige data.