Sådan konfigureres VPN for et angivet websted

Du kan konfigurere en sikker forbindelse for et angivet websted, hvis Kaspersky Plus er installeret og aktiveret på din computer.

Sådan konfigureres VPN for et angivet websted:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. I programmets hovedvindue skal du klikke på knappen Menu
  3. Vælg IndstillingerWebsteder.
  4. Klik på Indstillinger.

Vinduet Regler for oprettelse af forbindelse til websteder åbnes.

5. I afsnittet Undtagelser for websteder skal du klikke på knappen Indstillinger.

Vinduet Undtagelser for websteder åbnes.

6. Klik på knappen Tilføj for at føje et websted til listen over undtagelser fra indstillingerne, der er angivet for webstedskategorier.

Vinduet Tilføj websted åbnes.

7. Indtast hjemmesideadressen i feltet Webadresse (URL).
  8. I afsnittet Handling, som skal foretages, når der opnås adgang til webstedet skal du angive, hvilken handling programmet skal foretage, når du besøger dette websted:
    • Aktivér VPN. Applikationen aktiverer VPN, når du går ind på det angivne websted. Du kan f.eks. konfigurere programmet til at aktivere VPN, når du går ind på din banks websted. Denne indstilling anvendes, selvom indstillingen Ignorer er valgt i afsnittet Når du surfer på bankers usikre websteder i vinduet Regler for internetforbindelse.
      1. I rullelisten Vælg VPN-server, skal du vælge det område og den by, som du ønsker at oprette en sikker forbindelse gennem, når du besøger dette websted. Hvis det valgte område for VPN for webstedet adskiller sig fra det valgte område eller den valgte by for webstedskategorien, hvor webstedet tilhører, vil forbindelsen til webstedet etableres gennem det område eller den by, der er angivet for dette websted og ikke for webstedskategorien.
      2. Markér afkrydsningsfeltet Giv besked ved aktivering, hvis du ønsker at blive underrettet om, at VPN aktiveres, når du besøger dette websted.
    • Ignorer. Applikationen aktiverer ikke VPN, når du går ind på det angivne websted.
  9. Klik på Tilføj.

Applikationen aktiverer ikke VPN, hvis HTTPS-protokollen bruges til at oprette forbindelse til et websted.