Sådan vælges Wi-Fi-netværk, der skal behandles som usikre

Sådan vælges Wi-Fi-netværk, der skal behandles som usikre:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. I programmets hovedvindue skal du klikke på knappen Menu
  3. Vælg IndstillingerSmart beskyttelse.
  4. Klik på Indstillinger.

Vinduet Smart beskyttelse åbnes.

5. Ved at klikke på linket Når du opretter forbindelse til usikre Wi-FI-netværk, føres du til vinduet Vælg wi-fi-netværk, der skal behandles som usikre.
  6. Angiv de indstillinger, som Kaspersky VPN Secure Connection skal bruge til at afgøre, om et netværk er usikkert:
    • Netværk uden adgangskodebeskyttelse. I et netværk, som ikke er beskyttet med adgangskode, overføres data trådløst i ikke-krypteret form, hvilket gør det nemt for hackere at opsnappe dem. Som standard beder programmet dig altid om at aktivere sikker forbindelse, når der oprettes forbindelse til et netværk, som ikke er beskyttet med adgangskode. Denne indstilling kan ikke ændres.
    • Netværk med svag datakryptering. Ved at udnytte svagheder i krypteringsalgoritmen kan hackere nemt bryde adgangskoden til sådan et netværk og opsnappe dine data. Sæt kontakten til Til, hvis du vil have programmet til at bede dig om at aktivere en sikker forbindelse, når der oprettes forbindelse til netværk med svag datakryptering.
    • Netværk med almindelige navne. Hvis et netværksnavn (SSID) er almindeligt, er det nemt for hackere at regne adgangskoden ud for et sådant netværk, fordi der er samlet lister med mulige adgangskodekombinationer, som hurtigt kan anvendes til brute force-angreb. Sæt kontakten til Til, hvis du vil have programmet til at bede dig om at aktivere sikker forbindelse, når der oprettes forbindelse til netværk med almindelige navne.
    • Netværk med aktiveret WPS-protokol. WPS-protokollen bruges ofte til at oprette Wi-Fi-netværk. Dens enkelhed kan imidlertid ikke garantere sikkerheden. Sæt kontakten til Til, hvis du vil have programmet til at bede dig om at aktivere sikker forbindelse, når der oprettes forbindelse til netværk, som bruger WPS-protokol.
    • Offentlige netværk. Offentlige netværk er ofte mål for hackerangreb, fordi de enten slet ikke er adgangskodebeskyttede, eller de har en kendt adgangskode (skrevet på væggen eller tilgængelig på internettet). Sæt kontakten til Til, hvis du vil have programmet til at bede dig om at aktivere sikker forbindelse, når du opretter forbindelse til offentlige netværk.