Datalevering under programaktivering

For at opfylde rettighedsindehaverens og/eller dennes partners forpligtelser over for brugeren i forhold til at aktivere den købte licens, for at aktivere det program, der bruges, har rettighedsindehaveren behov for at modtage og behandle de oplysninger, der beskrives nedenfor. Sådanne oplysninger vil muligvis anses for at være personlige i henhold til gældende lovgivning i visse lande.

Ved aktivering leveres og behandles følgende oplysninger i rettighedsindehaverens tjeneste:

Databehandling og beskyttelse

Rettighedsindehaveren behandler de data, der modtages fra slutbrugeren i henhold til denne erklæring, i overensstemmelse med rettighedsindehaverens politik for beskyttelse af personlige oplysninger udgivet på: www.kaspersky.com/products-and-services-privacy-policy.