Sådan beskyttes data, hvis din sikre forbindelse mistes

Når du aktiverer en sikker forbindelse, beskytter vi dine data pålideligt, mens du surfer på Internettet. Men hvis du mister din sikre forbindelse, forbliver dine data ubeskyttede, og angribere kan stjæle dem. For at sikre, at dine data altid er beskyttet, selv når din sikre forbindelse er afbrudt, tilføjede vi Kill Switch-funktionen til Kaspersky VPN Secure Connection.

Som udgangspunkt er Kill Switch-funktionen slukket, og Kaspersky VPN Secure Connection blokerer ikke din internetadgang, hvis din sikre forbindelse bliver afbrudt. Hvis Kill Switch er aktiveret, og sikker forbindelse afbrydes, bliver internetadgangen fuldstændig blokeret. Internetadgang bliver ikke blokeret, hvis du selv har deaktiveret sikker forbindelse.

Sådan aktiveres Kill Switch:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. I programmets hovedvindue skal du klikke på knappen Menu
  3. Vælg Indstillinger → afsnittet Kill Switch.
  4. Kift Kill Switch-skifteknappen til Til.

Programmet blokerer din internetadgang, hvis din sikre forbindelse bliver afbrudt.