Sådan vælger du en anden protokol til Kaspersky VPN

Protokolvalg er kun tilgængeligt i den ubegrænsede version af programmet.

Kaspersky VPN's hastighed og tilgængelighed afhænger af det områder, du forbinder fra. Hvis du mærker at hastigheden falder eller Kaspersky VPN bliver utilgængelig, kan du prøve en anden protokol.

Sådan vælger du en anden protokol til Kaspersky VPN:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. I programmets hovedvindue skal du klikke på knappen Menu
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Under Protokol skal du vælge:
    • Vælg automatisk. Kaspersky VPN bruger den mest optimale protokol til at danne forbindelsen.
    • Catapult Hydra. Kaspersky VPN bruger Catapult Hydra-protokollen til at oprette forbindelse. Catapult Hydra er den hurtigste protokol, specielt når det kommer til langdistance overførsel af data. Den er også svær at blokere. Catapult Hydra-protokollen fungerer med AES 256 krypteringsalgoritmen.
    • WireGuard. Kaspersky VPN bruger WireGuard-protokollen til at oprette forbindelse. WireGuard-protokollen er en open-source protokol, som har udvist gode hastigheder for dataoverførsel på ikke så kraftfulde enheder. WireGuard-protokollen bruger ChaCha20-Poly1305 datakrypteringsalgoritmen.

Begrænsninger for funktionen til protokolvalg