Het programma installeren

Kaspersky VPN Secure Connection wordt afzonderlijk geïnstalleerd of als onderdeel van Kaspersky Plus.

Als u Kaspersky VPN Secure Connection installeert als onderdeel van Kaspersky Plus, hoeft u geen extra acties te ondernemen. Het programma wordt automatisch op uw computer geïnstalleerd.

Als u Kaspersky VPN Secure Connection apart installeert, gebeurt de installatie via een wizard.

De wizard bestaat uit een aantal pagina's (stappen) waarin u kunt navigeren door op de knoppen Vorige en Volgende te klikken. Klik op de knop Gereed om de wizard af te sluiten wanneer deze is voltooid. Als u de wizard wilt stoppen bij een willekeurige stap van de installatie, sluit u het venster van de wizard.

Het aantal stappen en de reeks stappen van de installatiewizard hangen af van de regio waarin u het programma installeert. In sommige versies van het programma vraagt de wizard u om aanvullende overeenkomsten te accepteren over hoe uw persoonlijke gegevens worden verwerkt.

Kaspersky VPN Secure Connection installeren vanuit Kaspersky Plus

In deze Help-sectie

Stap 1. Zoeken naar een nieuwere versie van het programma

Stap 2. Installatie van het programma starten

Stap 3. Gebruiksrechtovereenkomst lezen

Stap 4. Kaspersky Security Network-verklaring

Stap 5. Installatie

Stap 6. Installatie voltooien

Programma installeren vanaf de opdrachtprompt