Gegevensverstrekking

In dit onderdeel vindt u meer informatie over gegevens die u verstrekt aan Kaspersky wanneer u versie 5.8 van het programma gebruikt. Het subonderdeel Gegevens opslaan in het rapport over de werking van het programma bevat gegevens die lokaal op de computer zijn opgeslagen en die niet naar Kaspersky worden verstuurd.

Klik op de onderstaande koppelingen voor meer informatie over gegevens voor de vorige versies van het programma:

Gegevensverstrekking voor versie 5.7

Gegevensverstrekking voor versie 5.6

Gegevensverstrekking voor versie 5.5

Gegevensverstrekking voor versie 5.3

Gegevensverstrekking voor versie 5.2

Gegevensverstrekking voor versie 5.1

Gegevensverstrekking voor versie 5.0

Gegevensverstrekking voor versie 4.0

Gegevensverstrekking voor versie 3.0

Gegevensverstrekking voor versie 2.0

Gegevensverstrekking voor versie 1.0

In deze Help-sectie

Gegevensverstrekking onder de licentieovereenkomst voor eindgebruikers

Gegevensverstrekking onder de Gebruiksrechtovereenkomst in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië of door inwoners van Californië

Gegevensverstrekking tijdens de activatie van het programma

Gegevensverstrekking tijdens de verbinding met My Kaspersky

Gegevensverstrekking aan Kaspersky Security Network

Gegevens opslaan in het rapport over de werking van het programma

Over het gebruik van het programma in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië of door inwoners van Californië

Naar boven