Gegevens beschermen als uw beveiligde verbinding is verbroken

Wanneer u een beveiligde verbinding mogelijk maakt, zullen wij uw gegevens betrouwbaar beschermen tijdens het surfen op internet. Als u echter uw beveiligde verbinding verliest, blijven uw gegevens onbeschermd en kunnen aanvallers deze stelen. Om ervoor te zorgen dat uw gegevens altijd beschermd zijn, zelfs wanneer uw beveiligde verbinding wordt onderbroken, hebben we de Kill Switch-functie toegevoegd aan Kaspersky VPN Secure Connection.

De Kill Switch-functie is standaard uitgeschakeld en Kaspersky VPN Secure Connection blokkeert uw internettoegang niet wanneer uw beveiligde verbinding wordt onderbroken. Als de Kill Switch is ingeschakeld en de beveiligde verbinding wordt onderbroken, is internettoegang volledig geblokkeerd. Internettoegang wordt niet geblokkeerd, als u de beveiligde verbinding zelf heeft uitgeschakeld.

Kill Switch inschakelen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop Menu.
  3. Selecteer InstellingenKill Switch-sectie.
  4. Zet de Kill Switch-schakelaar op Aan.

Het programma blokkeert uw internettoegang als uw beveiligde verbinding wordt onderbroken.