VPN kan ikke bruges i alle lande

I nogle lande er brug af VPN begrænset af lovgivningen. I øjeblikket er disse lande følgende:

Brug venligst ikke applikationen i disse regioner, da den kan være i strid med lokale love. Kaspersky gør sit bedste for at forhindre køb af en applikation licens i disse regioner.

Hvis du ved et uheld har købt applikation licensen i en af de ovennævnte regioner, anbefales det stærkt at gøre et af følgende:

For at lære om VPN tilgængelighed i Rusland, læs venligst denne artikel.

Suspenderet salg i Indien

Kaspersky har nu suspenderet salget af Kaspersky VPN Secure Connection i Indien: det vil ikke længere være tilgængeligt som et selvstændigt produkt eller som en komponent i Kaspersky Plus, Kaspersky Premium eller Kaspersky Small Office Security.

I tilfælde, hvor den betalte version af Kaspersky VPN Secure Connection allerede er aktiveret – som et selvstændigt produkt eller som en komponent i Kaspersky Plus, Kaspersky Premium eller Kaspersky Small Office Security – vil den fortsætte med at fungere indtil slutningen af abonnementsperioden. Automatisk fornyelse vil fortsætte med at fungere som normalt.

Jeg har et betalt abonnement, og jeg vil installere min app, som inkluderer VPN

Hvis du har købt et aktivt betalt abonnement i Indien, som inkluderer VPN, og du har problemer med at installere eller opdatere din app, skal du følge instruktionerne nedenfor.

For Android, iOS eller macOS bedes du kontakte Kaspersky Kundeservice.

For Windows kan du hente din app fra My Kaspersky:

1. På den enhed, du vil installere din app på, skal du logge ind på My Kaspersky under den konto, dit abonnement er knyttet til
  2. Vælg det abonnement, du vil bruge
  3. Klik på knappen Download

Alternativt kan du kontakte Kaspersky Customer Service.