Understøttede streamingtjenester

Du kan kun vælge en placering i den ubegrænsede version af Kaspersky VPN.

Kaspersky VPN understøtter følgende streamingtjenester, der giver ultrahurtig afspilningshastighed og sikker forbindelse på samme tid.

Du kan kun benytte denne funktion, hvis du har ret til at bruge den pågældende tjeneste og dens indhold og overholder tredjepartsrettigheder og relevant lovgivning. Mere om brugsbegrænsninger for programmer.

Tjeneste

Anbefalet placering

Netflix

USA, Storbritannien, Tyskland, Japan

Apple TV® (Beta)

ESPN+® (beta)

Spotify® (Beta)

USA, Storbritannien, Tyskland

Crunchyroll® (Beta)

USA, Storbritannien

TVer® (Beta)

Japan

BBC iPlayer

Sky Go® (Beta)

Storbritannien og Nordirland

Amazon Prime video

HBO Max

Hulu

USA

Disney+

USA, Brasilien

RaiPlay

Italien

SRF

Schweiz

Star+

Brasilien

Navne på streamingtjenester kan være registrerede eller uregistrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Denne app er ikke godkendt, sponsoreret eller understøttet af ejerne af de heri nævnte tredjepartsvaremærker.